Sashi AAA ribeye sous vide

Sashi AAA ribeye sous vide

Forberedelsestid: 15 minutter

Kogetid: 1 time, 15 minutter

Tid i alt: 1 time, 30 minutter

Kategori: Kød

Cuisine: Fusions køkken

Portioner: 2 personer

Sashi AAA ribeye sous vide

Ingredienser

  • 2 stk Sashi AAA ribeye bøffer
  • Smør
  • Olivenolie
  • 2 fed Hvidløg
  • 2 Bagekartofler
  • 1 løg
  • 1/4 Squash
  • 5 fed hvidløg
  • 12 coctailtomater
  • 300 g svampe
  • 2 citronbåde
  • Lidt parmigiano reggiano revet med en kartoffelskræller
  • Salt
  • Peber

Instruktioner

  1. Tænd sous vide på 55-57 grader
  2. Forvarm ovnen til 200 grader
  3. Krydder bøfferne med en god salt og hvid peber, og vakuumpak dem
  4. Skyl kartoflerne, og sæt dem ovenpå et tyndt lag salt i et ovnfast fad
  5. Tilbered bøfferne i sous vide 1 time på 55 grader
  6. Lav kryds i toppen af kartoflerne og sæt dem ind midt i ovnen en times tid, til de er møre
  7. Rør smør og presset hvidløg sammen, du kan også tilsætte andre krydderier, sæt det på køl til du skal servere retten
  8. Læg tomaterne i et ildfast fad, vend dem i olie og krydder med salt og peber og stil dem til side til senere
  9. Skær resten af grønsagerne ud i grove tern, og stil dem til side til senere
  10. Når kartoflerne er færdige sætter du tomaterne ind i ovnen, og skruer op på 225 grader
  11. Tag bøfferne ud af poserne efter 1 time, Dup dem tørre og krydder med salt og peber
  12. Steg dem i olie ved høj varme på en grillpande eller på grillen, til de har taget farve
  13. Smelt smør på panden, og hæld det over bøfferne med en ske, i et par minutter
  14. Tag bøfferne af panden, og steg grønsagerne på panden uden at skylle den
  15. Når grønsagerne er møre, men stadig har bid er de klar
  16. Tomaterne er klar når de begynder at tage farve
https://smagsgaranti.dk/?p=392

Author: Hanne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.