Sashi AAA ribeye sous vide
Personer
2
Portionsstørrelse
2 bøffer
Tilberedningstid
15 minutter
Kogetid
1 time, 15 minutter
Tid i alt
1 time, 30 minutter
Ingredienser
- 2 stk Sashi AAA ribeye bøffer
- Smør
- Olivenolie
- 2 fed Hvidløg
- 2 Bagekartofler
- 1 løg
- 1/4 Squash
- 5 fed hvidløg
- 12 coctailtomater
- 300 g svampe
- 2 citronbåde
- Lidt parmigiano reggiano revet med en kartoffelskræller
- Salt
- Peber
Instruktioner
- Tænd sous vide på 55-57 grader
- Forvarm ovnen til 200 grader
- Krydder bøfferne med en god salt og hvid peber, og vakuumpak dem
- Skyl kartoflerne, og sæt dem ovenpå et tyndt lag salt i et ovnfast fad
- Tilbered bøfferne i sous vide 1 time på 55 grader
- Lav kryds i toppen af kartoflerne og sæt dem ind midt i ovnen en times tid, til de er møre
- Rør smør og presset hvidløg sammen, du kan også tilsætte andre krydderier, sæt det på køl til du skal servere retten
- Læg tomaterne i et ildfast fad, vend dem i olie og krydder med salt og peber og stil dem til side til senere
- Skær resten af grønsagerne ud i grove tern, og stil dem til side til senere
- Når kartoflerne er færdige sætter du tomaterne ind i ovnen, og skruer op på 225 grader
- Tag bøfferne ud af poserne efter 1 time, Dup dem tørre og krydder med salt og peber
- Steg dem i olie ved høj varme på en grillpande eller på grillen, til de har taget farve
- Smelt smør på panden, og hæld det over bøfferne med en ske, i et par minutter
- Tag bøfferne af panden, og steg grønsagerne på panden uden at skylle den
- Når grønsagerne er møre, men stadig har bid er de klar
- Tomaterne er klar når de begynder at tage farve