Flæskesteg

Flæskesteg

Kategori: Hovedret, Kød, Svinekød

Portioner: 6 personer

Flæskesteg

Ingredienser

  • Fyld til flæskestegen
  • 5 cherry tomater
  • 100 g smør
  • 1 tsk salt
  • 1 spsk hakket ingefær
  • 1 spsk friske krydderurter
  • 5 fed hvidløg

Instruktioner

  1. Tænd ovnen på 200 grader
  2. Mos fyldet i morteren, og fyld det i en lomme du laver i toppen af stegen, mellem svær og kød. Gnid stegen i salt og peber. Sæt laurbærblade mellem sværene.
  3. Steges i ovnen til den har en kærnetemperatur på 63 grader - skal hvile 15-20 minutter tildækket, uden at dække sværerne
https://smagsgaranti.dk/?p=401

Author: Hanne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.