Osso buco

Osso Buco

Forberedelsestid: 30 minutter

Kogetid: 3 timer

Tid i alt: 3 timer, 30 minutter

Kategori: Hovedret

Cuisine: Italiensk

Osso Buco

Ingredienser

  • 2-4 skiver osso buko
  • 2 spsk Tomatpure
  • 2 ds fl. tomat
  • 150 g Porre
  • 200 g Gulerødder
  • 200 g Selleri
  • 125 g Løg
  • 1 helt Hvidløg
  • 150 g Pancetta
  • 1/4 l Boullion
  • 3 dl Hvidvin
  • 50 g Smør
  • 1/2 dl Olivenolie
  • Et bundt rosmarin og timian
  • 1/2 spsk karry
  • Salt
  • Peber

Instruktioner

  1. Snit kødet rundt i toppen gennem senen, så kødet ikke bukker sammen under tilberedningen
  2. Krydder køddet med Salt, peber og karry
  3. Varm en gryde op med olivenolie og smør, til smøret smelter
  4. Steg kødet til det tager farve, og læg det til side
  5. Hæld løg i gryden og rør rundt til det bliver glasklart
  6. Tilsæt pancetta og rør rundt
  7. Tilsæt resten af ingredienserne og rør til de begynder at tage farve
  8. Tilsæt tomatpurre og rør rundt et par minutter
  9. Tilsæt vin og lad det koge op
  10. Tilsæt resten af ingredienserne, og lad det simre min. 2 timer
  11. Server med polenta eller kartoffelmos til
https://smagsgaranti.dk/?p=504

Author: Hanne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.