Gullasch suppe

4 pers.

2

Gullasch suppe

Forberedelsestid: 20 minutter

Kogetid: 2 timer, 20 minutter

Tid i alt: 2 timer, 40 minutter

Kategori: Forret, Supper

Portioner: 4 personer

Gullasch suppe

Ingredienser

  • 1 spsk friskhakket timian
  • 1 spsk friskhakket rosmarin
  • 1 helt hvidløg, finthakket
  • 1 friskhakket chili
  • 75 g porretop i tern
  • 150 g løg i tern
  • 250 gulerødder i tern
  • 800 g oksekød i tern
  • 250 g panchetta i tern
  • 2 spsk paprika
  • 300 g kartofler i tern
  • 200 g selleri i tern
  • 2 ds fl. hakkede tomater
  • 3 spsk olie
  • 4 dl dl hvidvin
  • 1/2 dl balsamico
  • salt
  • peber
  • 5 Laurbærblade
  • 1 tsk karry
  • 2 tsk Kommen
  • 1/2 l Boullion

Instruktioner

  1. Brun kødet i olien, tilsæt løg og rør rundt til de begynder at tage farve. Tilsæt resten af grønsagerne og krydderierne og rør rundt.tilsæt balsamico og rør rundt. Tilsæt vin og hakkede flåede tomater. Lad det koge op. Tilsæt boullion så det dækker og kog op, hvorefter det skal simre i 2 timer. Smag til med salt og peber. Serveres med suppebrød til.
https://smagsgaranti.dk/?p=56

Author: Hanne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.