Osso Buco
Portionsstørrelse
4 personer
Tilberedningstid
30 minutter
Kogetid
3 timer
Tid i alt
3 timer, 30 minutter
Ingredienser
- 2-4 skiver osso buko
- 2 spsk Tomatpure
- 2 ds fl. tomat
- 150 g Porre
- 200 g Gulerødder
- 200 g Selleri
- 125 g Løg
- 1 helt Hvidløg
- 150 g Pancetta
- 1/4 l Boullion
- 3 dl Hvidvin
- 50 g Smør
- 1/2 dl Olivenolie
- Et bundt rosmarin og timian
- 1/2 spsk karry
- Salt
- Peber
Instruktioner
- Snit kødet rundt i toppen gennem senen, så kødet ikke bukker sammen under tilberedningen
- Krydder køddet med Salt, peber og karry
- Varm en gryde op med olivenolie og smør, til smøret smelter
- Steg kødet til det tager farve, og læg det til side
- Hæld løg i gryden og rør rundt til det bliver glasklart
- Tilsæt pancetta og rør rundt
- Tilsæt resten af ingredienserne og rør til de begynder at tage farve
- Tilsæt tomatpurre og rør rundt et par minutter
- Tilsæt vin og lad det koge op
- Tilsæt resten af ingredienserne, og lad det simre min. 2 timer
- Server med polenta eller kartoffelmos til