Tiramisu
Portionsstørrelse
4 portiosglas
Kogetid
4 timer
Tid i alt
4 timer
Ingredienser
- 3 æggeblommer
- 2 spsk sukker, kan erstattes med sukrin gold
- 250 g Mascarpone
- 1/2 dl amaretto
- 250 g fløde
- 2 æggehvider
- 24 Ladyfingers
- 4 spsk Instant kaffe
- 1,5 dl kogende vand
- Chokolade revet i spåner
- 4 glas
Instruktioner
- Bland instantkaffe op i 1,5 dl kogende vand, og sæt det til afkøling
- Pisk æg og sukker til sukkeret er opløst
- Tilsæt mascarpone og pisk til cremen er jævn
- Pisk fløden let og rør den sammen med cremen
- Tilsæt amaretto og pisk til cremen er jævn
- Pisk æggehviderne til de er stive, og vend dem i cremen til den er jævn
- Dyp ladyfingrene hurtigt i den kolde kaffe
- Læg lag skiftevis af ladyfingre og creme i glassene
- Sæt glassene i køleskabet i min. 3 timer
- Drys chokoladespåner over lige inden servering
- Kan serveres med friske bær til, det gør desserten mere frisk
- Server med et glas Amaretto til
- Velbekomme