Spaghetti Cabonara

2 personer

  • 400 g frisklavet spaghetti
  • 200 g panchetta i tern
  • 2 æg
  • 1 dl friskrevet parmigiano reggiano
  • 1 tsk friskkværnet hvid peber
  • 1 fed knust hvidløg
  • 200 g svampe
  • 2 spsk olivenolie til at stege i

Kog spaghettien til den er al dente

Brun panchettaen i en pande med lidt oliven olie

Brun de rensede svampe i en pande med lidt olivenolie

Pisk ægene

Bland panchetta, svampe, hvidløg, peber og ost sammen, og bland det med spaghettien

Bland osten og de piskede æg i, og retten er klar til servering

Velbekomme

 

Author: Hanne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.