Smagsgaranti

Boller med hørfrø

10 boller

  • 300 gram tipo 00 mel
  • 50 gram fuldkornshvedemel
  • 200 g durummel
  • 3 dl vand
  • 1 dl surdej
  • 1/2 spsk salt
  • 1 spsk honning
  • 1 spsk koldpresset oliven olie
  • 2 spsk hørfrø

Bland vand, surdej og honning sammen

Bland melet sammen med hørfrø og tilsæt halvdelen af det

Rør rundt indtil dejen er ensartet

Bland salt og det tørre mel sammen, og tilsæt det til dejen

Tilsæt olie

Rør på røremaskine i 10 minutter

Tildækkes og hæver til dobbelt størrelse

Slås ned, og formes til 10 boller du lægger på en bageplade med bagepapir

Hæver 1 time overdækket

Bages midt i ovnen ved 200 grader på varmluft 10 minutter

Afkøles inden de spises

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.